Valborg

2010-04-30 ♥ 21:21:54
Det blev till att vara hemma med min lilla sjukling idag oxå... Vi har haft en mysig dag med mycket lek,tv och varit ute och gungat lite. Hästen har fått vila idag,efter behandlingen igår,men imorgon är det tömkörningskurs för Anders Eriksson. Det ska bli så himla kul! Nu ikväll har vi varit i samhället och kollat på majbrasa. det var mycket folk trots det trista vädret. Himlen öppnade sig 10 min innan elden skulle tändas,men det gick snart över. Har ni varit och kollat nån brasa?


Vabbat med liten hostis..

2010-04-29 ♥ 17:01:25
Idag har jag varit hemma med Agnes som hostat hela natten... det blev inte speciellt mycket sömn i natt,men det har vi tagit igen idag.. =)  Nu hoppas vi på en bättre natt i natt,för då blir det dagis och jobb imorgon. Hon har bara hosta,är inte nåt sjuk på annat sätt. Skumt.. För att få henne att tycka att jag var mer intressant än snickarn så har vi bakat,byggt koja och målat med vattenfärger =)  Ikväll kommer det en massör/ET och ska klämma på min häst lite. Har ridit med sadeln nu i 3v efter att den var på omvärmning,så det ska bli kul att höra om hon ser nån skillnad.


Kungen

2010-04-29 ♥ 07:58:20
Här är några bilder på "min" unghäst som jag fött upp. Han är född 2008,och är e: Don Primero- Shiva du Loup. Ska bli så kul att föjja min lille och se vad det blir av honom. Planen är att han ska gå treårstest nästa år om han är redo. Har bra kontakt med hans nya "mamma" och det är jätte kul.

Här är några bilder på

Trött efter en lång dag

2010-04-28 ♥ 21:54:40
Idag har jag jobbat långdag,vilket innebär 7-16. Ingen bra start på dagen,då jag vaknade med tandvärk,men som tur var fick jag en återbudstid till tandläkaren och tack vare snälla arbetskamrater kunde jag ta lite kompledigt ohch åka dit. Var helt sne och bedövad resten av arbetsdagen,men hade inte ont =) Efter jobbet var det bara att ställa sig vid spisen och laga mat,sen kom mina snälla föräldrar och passade Agnes så vi kunde åka med Corall på hoppträning på LRK. Det gick ganska bra,men hon var lite "tjorvig". Mycket nyttiga övningar för hene så hon får upp styrkan. Nu är jag så trött så ögonen går i kors och imorgon är det ny arbetsdag,och efter det kommer massören till pålle.
Sov Gott!

Corall

2010-04-28 ♥ 21:34:16
Corall,min fina häst! Född 98 e: Cardento-Gibraltar. Tävlad 130 hoppning och Lätt fälttävlan. Kanske världens snällaste häst! En klippa vad det än gäller. Är så glad att jag fick köpa henne,min pärla!

Sture

2010-04-27 ♥ 20:17:40
Vår hund Sture,en whippet som fyller 1 år 17 maj. Världens bästa familjehund tycker vi. Väldigt snäll och godhjärtat hund. Kan springa rasande fort när han vill. Mkt tålig med dotterns påhitt..

En solig dag

2010-04-27 ♥ 17:36:05
Idag har jag jobbat kort dag. Det innebär jobb mellan 7-13. Helt ok tycker jag =)  Efter jobbet blev det en helt kravlös skritt tur på 60 min på en glad häst. Hon är brunstig just nu och är lite "tjorvig" för tillfället. Samma visa förra våren vid första riktiga brunsten. Tror hon känner av ägglossning eller nåt. Igår när vi tränade ville hon inte riktigt bjuda till som hon brukar så idag blev det bara en härlig,lugn skritt tur i skogen. Solen sken och fåglarna kvittrade. Underbart!! Imorgon är det hoppträning för JL. Tänkte inte åka först,men bestämde mig för att åka ändå. Blir hon "tjorvig" så avbryter vi bara,men av nån konstig anledning brukar hon inte vara det,även när hon är brunstig, när det är hinder med i leken..  knashäst.. =) Annars på hemmafronten idag har vi fått en fin,stor altandörr i tvrummet så nu kommer vi enkelt ut på altanen. Nu ska jag ta min obligatoriska joggingrunda,sen ska jag bada med Agnes. Tänkte försöka ta lite kort imorgon och lägga in. Kanske alltid nån som tycker det skulle vara kul =)

Dagen idag!

2010-04-26 ♥ 20:28:45
Idag har jag fått väldigt mycket gjort och jag känner mig nöjd måste jag säga! Varit och tränat för min duktiga tränare,mockt och harvat ridbanan,gått promend med hunden,tvättat schabrak,planterat blommor med hjälp av Agnes och byggt koja. En mysig ledig dag med andra ord! Nu ska jag ut och plocka in hästarna och sen blir det CSI och soffhäng! Hoppas ni haft en lika bra dag!!

Som alla andra..

2010-04-26 ♥ 11:41:28
Tänkte jag skulle ge mig på att blogga lite jag oxå.. Den här bloggen kommer framförallt att vara som min dagbok,men jag hoppas att ni som läser kommer med lite önskningar och ideer som jag kan göra något av.
Välkomna till min blogg Livet i tun!

Välkommen till min nya blogg!

2010-04-25 ♥ 20:49:42