Kass uppdatering...

Nu har det varit extrem kass uppdatering pga av tidsbrist och krångel med blogg.se.. om det fortfarande är nån som läser kommer ett inlägg här =)
I fredags jobbade jag och på eftremiddagen tömkörde jag Corall. Det gick mycket bra! Försöker göra det nån gång i veckan,och gärna efter en träning så hon riktigt får jobba loss ryggen. Kvällen ägnades åt tv tittande i soffan. Lördag innebar jobb hela dagen för mig och på kvällen var min syster med familj och mamma och pappa här och åt tacos. Corall fick vila,de var även ute på natten.Johan var på svensexa för sin bror och ramlade hem vid 3 på natten i fin form ;). I söndags var jag uppe med tuppen och red en sväng ute. Det var flygets dag så jag ville gärna vara klar innan det brakade loss med flygplan högt och lågt. De körde rätt friskt trots att klockan bara var 8.30 när jag red,men som tur var är Corall inte det minsta rädd för planen. På eftermiddagen var det kalas för kusin Tage och jag jobbade kväll. Måndagen var det jobb hela dagen och på kvällen var jag med Corall hos Linda och hon hoppade henne. Gick så himla bra! Hon var så fin! Totalt avslappnad och gjorde allt rätt =)  De hoppade en serie med 3 hinder och ca 6,5 meter emellan. Höjden ca 100 och en liten bana på 110-120. Inga problem. Önskar bara att jag själv vågade.. Jag tycker 70 cm är lagom.. ha,ha. Idag har jag varit i ridhuset och joggat henne.Hade tänkt rida ut,men vädret var minst sagt inte kuligt med regn och blåst så då blev det ridhuset. Fokus idag låg på avslappning och att bara jogga loss henne och det gick bra. Ja,det var vad jag gjort sen sist. Nu ska jag ut och putsa läder och tvätta shabrak. Tar hjälp av min lilla stallpiga Agnes. Må så gott!



Kommentarer
Postat av: IA

SV: Nej verkligen inte :/

2010-05-25 @ 18:00:22
URL: http://missia.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Tack! Hoppas att den perfekra familjen dyker upp... :)

2010-05-25 @ 20:40:37
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Mia

Vad kul att hon går så bra! :)

2010-05-25 @ 22:33:41
URL: http://mikri.blogg.se/
Postat av: Sabina Borenius- Satsningen som juniorryttare- Vinn ett Pessoaschabrak

Sv: Ja det var UNDERBART att rida på gräs, tyvärr var det lite halt men man har verkligen saknat det haha :P

2010-05-25 @ 23:11:58
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: Åsa

Sv: Japp, några verkade intressanta. Nu är bara den stora frågan vilken klubb jag ska tävla för; den jag jobbar på eller moderklubben, som jag varit medlem i forever...? Känns lite kluvet.



Han är så fin, din pålle! :)

2010-05-25 @ 23:34:02
URL: http://aicha.blogg.se/
Postat av: Louise

sv;

- Tack. Vi skall försöka ;)

2010-05-26 @ 10:11:21
URL: http://formone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback