Nu är jag tillbaks!!

Först måste jag tacka Evelina, equilina.se,för all hjälp med det nya utseendet på bloggen! Tusen tack! Inte för att många läser och kommenterar utan för att jag vill ha en fin,snygg blogg att skriva på för min egen skull!
Nu har jag fått lusten tillbaks igen och tänkte skriva lite om vad som hänt sen sist.  Har fortfarande semester två veckor till och har inga direkta planer.Har varit hemme från Öland en vecka nu och förra veckan var vi på Nordens Ark och havets hus i ösregn. I lördags var det kräftskiva,alltid lika kul. Imorgon är det återbesök för hästen i Husaby och jag hoppas på positivt besked så jag kan komma igång och träna igen. I veckan tänkte jag även försöka komma iväg och kolla på clinic för Albert Voorn. Han har clinics i Ale tis-tors och Linda,min tränare,har jobbat hos honom i Holland och säger att jag måste åka och lyssna på honom =)  Kan vara kul! I kväll ska jag tömköra Corall och ge henne ett bad så hon är fin för doktorn imorgon. Har ni semester eller är ni tillbaks på jobbet?  
Lite bilder från Ölandsresan






Kommentarer
Postat av: Caroline

Super fint det har blivit på din blogg =)

Träffade Linda i butiken hon är alltid lika trevlig och glad =)



Svar: Vilken idiot och jag står för ordet idiot med,,ha,ha men man skjuter väl inte en häst istället för en vildsvin...vildsvin är väl mycket mindre än shettisar med så lite fel på synen måste han ju ha.

2010-08-16 @ 18:48:39
URL: http://ridemyhorse.blogg.se/
Postat av: Astrid

SV: nu finns det ett inlägg om vet. besöket

2010-08-16 @ 18:58:05
URL: http://astridstraning.blogg.se/
Postat av: Lina

SV: Ja jag tror det blir bra! :)

2010-08-16 @ 19:47:14
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Sara

Evelina fixade i min blogg med hon är duktig hon :) Din blogg ser superfin ut.

2010-08-17 @ 00:09:08
URL: http://stallgrasma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback